Testek és sorsok

 2011.11.15. 19:29

Béla mackós, nagydarab, magas srác. Mivel fizikai fölénye miatt automatikusan vezető szerepben volt, és nem kellett megverekednie a helyéért, nyugodt magabiztosság, nyitottság árad belőle, ezért népszerű. Szeretik. Biztonságot áraszt, semmi vibrálás, feszültség. Nehezen jön ki a sodrából. Talán nehéz is egy ekkora termetet lendületbe hozni.

István ellenben alacsony, vékony srác - egy energiabomba. Szüntelen vibrálás, állandóan felméri a helyzeteket, mindig küzd - úgy érzi, hogy nem csak azért kell harcolnia, hogy megszerezzen valamit, hanem azért is, hogy azt meg tudja tartani. Konfliktusos, akitől inkább tartanak, mint szeretik. Éles eszű, gyors, ami a folytonos készültségből fakad. 

Bélát ellenérzéssel méregeti. Nem tudja megérteni, hogy lehet valaki ennyire békés, ugyanakkor Béla csodálkozik István agresszivitásán. Mindkettejük élettapasztalata és ritmusa testük, és testükből fakadó sorsuk eredménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindent.blog.hu/api/trackback/id/tr293385606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása