Szerelmi mágia

 2011.11.09. 18:50

 Még huszonéves koromban, a szerelemtől és a testi vágytól vezérelve mágiához folyamodtam, hogy ingadozó szeretőmet végleg magamhoz kössem. Ma is megborzongok azon az akkori bátorságon (?), botorságon (?), amely így bele akart nyúlni az események természetes folyamába. Azt gondolom, nem számít, hogy van-e, lehetséges-e. Ami számít, a felismerés, hogy nem szabad. Ha ezt megértjük, akkor hétköznapi, világi eszközökkel sem fogunk egy kapcsolatot manipulálni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindent.blog.hu/api/trackback/id/tr953366486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Violetta1003 2011.11.14. 13:00:58

Ez a világ a manipulátorok világa. A felismeréshez pedig nagyon kevesen jutnak el. Sajnos a legtöbb esteben azt látom, leginkább a birtoklási vágy érdekében, de persze a szerelem nevében igyekszenek magukhoz láncolni a partnereiket az emberek. Miért van nagyon kevés jól működő kapcsolat? Mi a baj az emberekkel? Mi a baj velem? :)

Violetta1003 2011.11.14. 13:11:56

Ha tudnám, nem itt tartanék! :) Ha szeretek, akor nagyon, és sok vagyok... elszalad velem a ló, nem gondolkodom, de hát ez lenne a jó, a normális! VAgy nem? Érezni akarok, és nem ésszel hanem szívvel szeretni. Túl intenzív vagyok, és nem ismerek mértéket sokmindenben. De legalább van önkritikám. :D

akinincs 2011.11.14. 13:22:10

@Violetta1003: hogy túl sok vagy-e, vagy csak olyanoknak adod a szeretetedet, amelyet azok nem akarnak igazán viszonozni, azt én nem tudhatom. Viszont biztosan nem leszel túl sok, ha olyasvalakivel találkozol, aki tényleg viszonozza az érzéseidet, és tud rajongani érted, hinni benned.........a többi úgyis komolytalan. :)

Violetta1003 2011.11.14. 14:51:39

@akinincs: épp nemrég mondtam majdnem ugyanezt valakinek: nekem arra van szükségem, hogy akinek adok, az fogadni is tudja, és viszont szeressen majdnem ugyanazon a szinten. És igenis rajongásra vágyom! De a fő a kölcsönösség! Az általam is olyan nagyon óhajtott egyensúly! Na, majd egyszer... A komolytalansággal meg csak annyi a bajom, hogy mintha kicsit "öreg" lennék már hozzá. :)
süti beállítások módosítása