Védett nők?

 2011.11.12. 19:48

 Egy köztes lényről szeretnék írni, aki amolyan férfinak nevezhető: ő a rajongó. Rajong a nőkért, ezért beszélgetéseiben, írásaiban nem csak dicséri a nőket, de tisztázza is őket a vádak, a közhelyek alól. Ugyanakkor kritikus a férfiakkal szemben.

Ismerem ezt a típust, ismerem, mert én is, bennem is. Remélem, múlóban. Kicsit divat is ez a pozitív elfogultság a Nő iránt - mintha olykor bizonyos férfiak feministábbak lennének a nőknél. A védett nőknél. Fájóan érzékelem az egyensúly felborulását, a hangsúlyok eltolódását. A Nő immáron védett lett, a férfi pedig? Érdemes lenne egyszer végigbújni minden blogteret, és statisztikát készíteni, hány írás védi és isteníti a Nőt, és hány a Férfit?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindent.blog.hu/api/trackback/id/tr553373245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása